Over mijzelf.

Ik zal me eerst eens voorstellen. Mijn naam is Carin Camp en ik woon vanaf 1988 samen met Jos. Inmiddels is onze levende have uitgegroeid tot 1 hond, 3 paarden, ontelbare zijdehoenders, fluiteenden en toulouseganzen. Zoals je al leest, zijn wij dol op dieren. Van kinds af aan ben ik een grote liefhebber van zijdehoenders. Door mijn werkzaamheden in een groot groentenzaad veredelingsbedrijf is het fokken van zijdehoenders een grote passie geworden. Het zoeken naar de juiste combinatie van ouderlijnen, om zo steeds beter nageslacht te fokken, waarbij de rasstandaard niet uit het oog wordt verloren.

 

Een andere passie die is uitgegroeid tot mijn huidige werk, is natuurgeneeskunde. Door diverse studies op HBO te volgen, heb ik me gespecialiseerd als Natuurgeneeskundig Therapeut en Coach.
Maar wat belangrijker is, wat kan ik als Natuurgeneeskundig Therapeute & Coach voor Innerlijke groei met Paardenkracht” voor je betekenen? Iedereen heeft weleens een pijntje hier of daar. Meestal gaan deze pijntjes na enkele dagen over. Als deze pijntjes langer aanhouden, wordt dit een vervelende kwestie. Want we willen net zoals iedereen ons elke dag gezond voelen. Waarom ons lichaam nog meer belasten? Wat kan ik hiermee zoal behandelen? Denk hierbij aan rug, schouder en nekklachten, slechte nachtrust, het gevoel hebben dat alles teveel wordt en ga zo maar door……..

Spiegelen met paarden” wordt ingezet bij kinderen die gepest worden, of een laag zelfbeeld hebben. http://www.carincamp.nl/ Consulten worden geheel of gedeeltelijk vergoed door de zorgverzekeraars.